Especial Tot Sènior (edició 1745)

Llegeix i descarrega't l'Especial Sèniors hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 11 Novembre 2016 09:16

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, seniors

En el Tot Mataró i Maresme del 4 al 10 de novembre de 2016, trobaràs l'especial Tot Seniors: és temps de cuidar-se i de prioritzar la salut i de buscar el benestar.

La gent gran del 2016 té poc a veure amb com es vivia la tercera edat fa cosa d'un quart de segle. La tercera edat és cada cop més activa. Avui en dia tot el que s'escau posterior a la jubilació no és cap temps afegit sinó un tram de la vida que els protagonistes volen viure. No deixar de fer coses. És temps de cuidar-se i de prioritzar la salut, sí, però sobretot de buscar el benestar.

A Mataró, a les instal·lacions de l'Eurofittness El Sorrall hi treballa Aquaterapia, l'empre-sa número 1 del sector en recuperacions i readaptacions en el medi aquàtic. 25 anys avalen la trajectòria d'Aquaterapia, liderada pel conegut doctor Mario Lloret i que ha estat l'avantsala de la popularització d'aquesta pràctica i dels seus beneficis. L'aquateràpia és indicada per a tot tipus de persones i, òbviament, recomamable en el cas de les persones grans. Ajuda molt en casos de lesions cròniques o malformacions, en casos de ma-lalties degeneratives, articulars, lesions de genolls, hèrnies, desviacions d’esquena o vèrtebres i també és molt indicada en casos d'esclerosis.

Ciutat 2014/2015, seniors

L'EDAT DE CUIDAR-SE I NO DEIXAR DE FER
L'envelliment de la població és una evidència estadística del nostre país. Amb cada cop més esperança de vida, les polítiques, els serveis i el sector destinat a la gent gran és cada vegada més plural, divers i específic.

Especial Tot Sèniors - Edició 1745 [De l '11 al 17 de novembre de 2016]