Especial Tot Barris - Molins-Torner, Vista Alegre i Camí de la Serra (edició 1744)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 03 Novembre 2016 17:12

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, foto barri molins cami serra

En el Tot Mataró i Maresme del 4 al 10 de novembre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Molins-Torner, Vista Alegre i Camí de la Serra.

Molins-Torner, Vista Alegre i el Camí de la Serra conformarien, si aquesta figura administrativa existís, un dels districtes mataronins. Per districte entenem agrupació de diferents barris –amb diferent història i naturalesa entre ells, és clar– però amb un funcionament amb certa consonància. En aquest cas estem parlant de la "part alta" de Mataró a la banda més oest de la ciutat i, a la vegada, ens trobem en un dels punts de la ciutat que més ha canviat a recer dels canvis.

Ciutat 2014/2015, foto barri molins cami serra

El Mataró Parc, estímul o secant
Ser la zona més propera a Mataró Parc ha canviat per complet la fesonomia de Molins, Vista Alegre i el Camí de la Serra. L'obertura del Centre Comercial, el punt més visitat de la ciutat, és el gran canvi que hi ha hagut en aquesta zona, que ha potenciat de la mateixa manera una sèrie d'itineraris rodats i també a peu que el barri ha sabut aprofitar. Al discurs tradicional del comerç, que critica les grans superfícies com a "secants" de l'altra activitat, també trobem en aquesta zona de la ciutat un sector comercial que ha sabut aprofitar l'estímul i establir-se i fer-se fort en una zona densament poblada i, a la vegada, cada cop més visitada. En termes generals, el comerç hi ha guanyat.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Molins-Torner, Vista Alegre i Camí de la Serra - Edició 1744
[Del 4 al 10 de novembre de 2016]