Especial Tot Barris - Pla d'en Boet (edició 1742)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 21 Octubre 2016 13:43

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, barri a barri-pla d'en boet

En el Tot Mataró i Maresme del 21 al 27 d'octubre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Pla d'en Boet.

El Pla d'en Boet ha canviat i molt però, en essència, segueix sent un barri que juga dins Mataró i per a la ciutat amb una sèrie de como-dins derivats de la seva posició. És un àmbit estratègic, podríem dir.
Allunyat del centre, desenvolupat a partir de la segona meitat del segle XX, el barri té una naturalesa molt popular, de gent treballadora i, a la vegada, és el nexe urbanístic amb dues zones sense les quals avui en dia no es pot entendre la capital del Maresme. Té el Polígon Industrial més important de la ciutat i el seu frontal acull el TecnoCampus.

Ciutat 2014/2015, barri a barri-pla d'en boet

El Rengle, un espai molt cobdiciat
La zona del Rengle, davant dels polígons de les Hortes i el Pla d'en Boet ja s'ha convertit en un dels espais industrials i de serveis més buscats de la comarca, amb l'impuls del desenvolupament urbanístic que va iniciar el TecnoCampus de locomotora.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Pla d'en Boet - Edició 1742 [Del 21 al 27 d'octubre de 2016]