Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1741

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Tèxtil intel·ligent mataroní pels edificis

  • Redacció
  • Divendres, 14 Octubre 2016 11:44

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, dinamitzar el comerç

En el Tot Mataró i Maresme del 14 al 20 d'octubre de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Tèxtil intel·ligent mataroní pels edificis.

"Gaudeix, compra i tasta el comerç de Mataró", aquest és el lema del "Capvespre Màgic" en el qual hi participaran 150 comerços de la UBM. Entre les 17.00 h i les 22.00 h del dissabte 22 d'octubre, els comerços de la ciutat estaran oberts per fer "Vendes Màgiques": espais amb portes obertes, tastets, animacions, vendes exclusives i tantes sorpreses com comerços hi participin, per sorprendre i il-lusionar a tothom qui passegi per la ciutat.

 La proximitat i la il·lusió es fondran en un capvespre en el qual, a banda de les activitats que proposi cada establiment, als carrers s'hi podran trobar: Mags, espectacles amb malabars amb foc i també un photocall entre altres.

Ciutat 2014/2015, dinamitzar el comerç

Objectiu: atraure visitants
El President de la Unió de Botiguers, Jordi Novo, explicava en la presentació d'aquesta nova iniciativa que "volem dinamitzar el comerç i atraure visitants i per això hem confi at en la màgia, de manera que cada botiga sorprendrà la gent amb números o tallers". Novo assegura que aquesta nova iniciativa no és un substitutiu de la Shopping Night de l'extint Mataró Opportunity Weekend sinó que vol ser "una nova eina puntual, que acabi sent tradició, per la qual la màgia promociona el comerç". Jocs de malabars de foc seran el colofó fi nal de l'activitat, segons va avançar el President d'UBM.

       Especial Tot Empenta - Edició 1741 [Del 14 al 20 d'octubre de 2016]