Especial Tot Barris - Rocafonda, el Palau i Mata (edició 1740)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 07 Octubre 2016 11:50

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, rocafonda

En el Tot Mataró i Maresme del 7 al 13 6 d'octubre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Rocafonda, el Palau i Mata.

El Palau i Rocafonda conformen una unitat que, si bé té les fronte-res clares entre l'un i l'altre, com-parteixen característiques i equi-paments, començant pel Centre Cívic de Can Palauet. Conformen dues realitats connectades que, sovint, no han estat tractats amb cap tipus de benevolència ni per les males llengües ni per la fama que se'n deriva.
Tant el Palau com Rocafonda són barris que sempre han tingut un percentatge elevat d'immigració, autèntics sensors de les evolucions socials.

Ciutat 2014/2015, rocafonda

Barris amb "mala fama".
Les polèmiques recents i les etiquetes històriques no fan cap bé a dos barris populars històrics de la ciutat. Són parts històriques de la ciutat, barris orgullosos, amb l'element popular al seu ADN i que cap etiqueta ni oportunisme mereix tacar.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Rocafonda, el Palau i Mata - Edició 1740 [Del 7 al 13 d'octubre de 2016]