Especial Tot Barris - Cerdanyola: el barri més poblat de la ciutat.

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 29 Setembre 2016 17:17

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Barris, cerdanyola

En el Tot Mataró i Maresme del 30 al 6 d'octubre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Cerdanyola: el barri més poblat de la ciutat.

"És que això no és Mataró, això és Cerdanyola". Qui no ha sentit mai aquesta expressió? El barri més poblat de la capital del Maresme representa en si mateix pràcti-cament una ciutat dins la ciutat.

Ho explica un dels veïns, en Pablo, quan se'ls pregunta per aquest "tret diferencial" de Cerdanyola. "Aquí avui en dia hi ha immigració, molta immigració, de la mateixa manera que fa quaranta anys o més, aquest és el barri de la gent senzilla".

Barris, cerdanyola

Els anys que el barri tenia un "alcalde".
L'any 1952, l’alcalde de Mataró Emili Albó va nomenar Daniel Mataró alcalde de Cerdanyola. Era un dels habitants més il·lustres i antics del barri i les seves funcions eren de control i d’enllaç entres els habitants i l’administració local. Una de les seves reclamacions al consistori municipal serà la demanda d’enllu-menat públic pel barri que no arribarà fins a l’any 1960.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris -Cerdanyola - Edició 1739 [Del 30 al 6 d'octubre de 2016]