Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1731

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Networking express per potenciar habilitats

  • Redacció
  • Dijous, 07 Juliol 2016 12:48

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, networking 1

En el Tot Mataró i Maresme del 8 al 14 de juliol de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Networking Express per potenciar les habilitats.

El Tecnocampus Mataró-Mares-me ha organitzat pel proper di-marts, dia 12 de juliol, el què han anomenat "Networking Express de negoci". Es tracta d'una sessió pràctica sobre dinàmiques per fer contactes empresarials i potenci-ar les habilitats comunicatives a través de la metodologia "Learning by doing", que signifi ca "Aprenent fent".

Aquesta jornada, adreçada principalment a emprenedors, vol potenciar les competències "soft skills" (habilitats socials) per comunicar amb més garanties d'èxit el projecte o idea de negoci. Els principals continguts que es treballaran són el "Speednetworking", una mane-ra dinàmica i directa per connectar amb diversos professionals, i el "Elevator Speech", micropre-sentacions per explicar idees de negoci en un temps molt breu en les que s'ha d'intentar respondre les cinc qüestions principals: qui, què, com, per què, quan i on.

Ciutat 2014/2015, networking 1

Porras, el ponent de la jornada
El fundador de "6 Grados Networking Business Club", Antoni Porras, serà el ponent d'aquesta jornada que busca la participació activa dels assistents i l'intercanvi d'experiències. Crear, connectar i activar la xarxa de contactes, augmentar les possibilitats de negoci i millorar les relacions professionals.

               Especial Tot Empenta - Edició 1731 [Del 8 al 14 de juliol de 2016]