Especial Tot Fira Gastronòmica i de la cervesa artesana + Sant Joan - Edició 1728

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Fira Gastronòmica i de la cervesa artesana + San Joan que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 16 Juny 2016 16:55

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, cervesa artesana

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 22 de juny de 2016, trobaràs l'especial Tot Fira Gastronòmica i de la cervesa artesana + Sant Joan

L'estiu ja és imminent. I es nota. Es nota pel carrer i també es nota quan els mataronins fem agenda. De cop els sostres, els llocs tancats, deixen de ser protagonistes i pren el relleu el carrer, l'espai públic compartit i especialment les cites per seure, menjar en taula compartida, amb els amics i la família. I aquesta setmana, aquesta manera de fer té dos noms claus.

Ciutat 2014/2015, fira gastronomica

La II Fira Gatronòmica i de la Cervesa Artesana està organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i les empreses de cervesa artesana Molta Malta, BIIR i Piris amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, Dins de les Cerveses Artesanes hi haurà unes 40 varietats diferents, en el decurs de la setmana del 13 al 16 de juny hi haurà la Beer Week, on diferents aparadors de Botigues de Mataró oferiran tastets i tallers de cervesa artesana, així com establiments de restauración de la ciutat.

Visca la Gastronomia!
Es vol potenciar la Gastronomia de Mataró i el Maresme amb menús acompanyats d’un postre, cafè, còctel, cava o vi, i al mateix temps donar a conèixer les cerveses artesanes que es fabriquen a Catalunya.

Especial Tot Fira Gastronòmica i de la cervesa artesana + Sant Joan - Edició 1728
[Del 17 al 22 de juny de 2016]