Nou punt d'informació sobre economia social

El primer i tercer dijous de cada mes, a l'Ajuntament

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 30 abril 2018 00:00

Argentona 2014/2018, ajuntament argentona

A partir del mes de maig, l'Ajuntament d'Argentona oferirà un punt d'informació d'economia social i solidària, fruit d'un acord amb l'Ateneu Cooperatiu del Maresme.

El primer i tercer dijous de cada mes, de 16 a 18 hores, aquelles persones interessades poden adreçar-se al servei, que s'ubicarà a la planta baixa de l'Ajuntament, al carrer Gran, 59. Aquest punt va adreçat a tota la ciutadania, però està especialitzat en acompanyar emprenedors i nous projectes, associacions, entitats del Tercer Sector, gestories i assessories, docents i estudiants.
L'objectiu és el d'assessorar en la creació i constitució de cooperatives i societats laborals, la transformació d'associacions i altres empreses, la consolidació de projectes de l'economia social o el relleu d'empreses o entitats properes al tancament, entre altres qüestions.

L'Ateneu Cooperatiu del Maresme ofereix també serveis de difusió i visualització de l'economia social i solidària, tallers i formacions per fomentar l'economia social i solidària o activitats al món educatiu.