Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies d'Anna Aluart

Moonwalkers, tribut a Michael Jackon aquest passat divendres a la sala PrivatAquest passat divendres 10 de setembre a la sala Privat, vam poder escoltar un gran grup de tribut a Michael Jackson, Moonwalkers. Aquest grup considerat una de les millors bandes nacionals de tribut a M.Jackson va oferir un gran concert i tot i haver-hi una escassa assistència, van omplir la sala Privat amb una gran selecció de les cançons més clàssiques d’aquesta estrella del Pop. Un concert per repetir.

 

Concert de la Diada de l’Aula MasafretsEn motiu de la Diada Nacional,  el jove Cor i Grup instrumental Iluro de l’Aula de música Masafrets van oferir, a la tarda, un concert a la plaça Santa Anna. No van quedar cadires lliures.    

 

Emissió especial del Mirant Amunt per la predicció del conill Teo  El programa casteller de Mataró Ràdio Mirant Amunt va emetre el passat dissabte una edició especial des del cub d’assaig del local dels Capgrossos, que va tenir com a colofó final l’actuació del conill Teo, l’oracle que havia de preveure les cinc primeres posicions del Concurs de Castells. Després d’emetre el programa, el conill va dictaminar que la Vella guanyaria, Vilafranca seria segona, els Capgrossos tercers seguits de Jove i Joves. 

 

 

Acte acadèmic de la Diada

Com cada any Òmnium Cultural organitza l’acte acadèmic i aquesta vegada va oferir una conferència amb Francesc Cabana sobre les possibilitats de l’economia catalana. El Saló de Sessions va quedar petit.