Tot imatges: Conchita conquereix Privat

Des del romanticisme de la solista passant pel jazz dels Astrolab a l’ARcàdia fins la festa dels Pepper Pots i l’espectacle d’NMOR

Veure el Tot imatges en pdf 

Conchita impacta Privat amb les seves històries d’amorPle absolut divendres passat a Privat per veure Conchita que hi actuava dins el Cicle de Músiques Tranquil·les. La bella cantautora va desplegar tot el seu arsenal musical, forjat en les històries d’amor i desamor i a partir de la força de la veu i la guitarra va convèncer els centenars de persones que hi havia a la sala. És comercial, sí, però té missatge, va deixar bon gust de boca.     NMOR triomfa al MonumentalDins el cicle de ‘Dissabtes a les 11” la gent de Triple morro amb pirueta, provinents del CSOA La Fibra, van entusiasmar el Monumental amb un espectacle on les arts del circ prenen tot el protagonisme i on els resultats de la factoria artística dels tallers de la seu okupada van fer gal·la de gran feina que s’hi deu fer. Van omplir i van triomfar, els millors dels ajuts a la creació d’aquest any.

Jazz de bon gust a l’Arcàdia, on si no?Astrolab trio va tocar a lArcàdia Cafè Cultural, obrint la porta al Músiques Tranquil·les i demostrant gran qualitat en tots els seus components.

Pepper Pots, fer-ho bé i fer-ho divertitLa banda gironina d’ska dels 60, the Pepper Pots, va entusiasmar al Clap, fent xalar i ballar de valent a la concurrència, com per Santes.