Tot imatges: L’escena cultural omple la ciutat

Teatre i música protagonitzen aquests dies de festa

Veure el Tot imatges en pdf 

 

‘Night bus’ a l’escenari del MonumentalL’escenari del Teatre Monumental va acollir dissabte passat dues sessions de l’espectacle teatral Night Bus de la companyia Pocafeina, dirigida pel polifacètic Quique de Benito. L’espectacle es va mostrar encara verd però va omplir en les dues sessions, demostrant que el camí no és dolent sinó que tan sols està a mig recorregut. Va ser el segon espectacle del cicle ‘Dissabtes a les 11’.

El televisiu Berto, sense el seu tiet BuenafuentePrivat va ser també escenari d’un monòleg dels monologuistes d’excepció, dels que es fan pregar, dels que són famosos i valen la pena. Va actuar el popular i televisiu Berto, el que en la ficció es fa passar per nebot d’Andreu Buenafuente en el show televisiu més seguit de la matinada. Berto va agradar, i molt, a tot Privat.

Pau Riba i el seu particular evangeli tornen a PrivatEn una de les cites musicals més esperades i alhora esperpèntica del Nadal de la ciutat, Riba va complir.

Manduca, bona promesa del mestissatgeUna mica com l’espectacle teatral Night Bus, Manduca va passar pel Clap per deixar dos sabors diferents, per una banda van demostrar un bon potencial com a banda, van convèncer musicalment amb una proposta mestissa on la salsa s’endú gran part del pes.Però alhora la cosa es va mostrar un pèl verda, com si no acabessin de definir cap on volen anar. En tot cas una felicitació i bona nota per aquests joves de Premià.