Les imatges de la setmana

Cultura i eròtica per la ciutat

Veure el Tot Imatges en PDF 

 

Les versions de Malkavian agraden al ClapEls que es van apropar al concert que periòdicament organitzen el Col·lectiu de Músics del Maresme i la Casa de la Música els va sorprendre les capacitats dalt l’escenari de Malkavian. Aquest duet va saber entretenir el personal amb versions que anaven des de David Bowie a Janis Joplin. La potència de cantant i guitarrista fent duet va complaure els presents perquè són una gran cantant i un gran guitarrista.

Maresmeròtica es destapa al She“House & Sex NON STOP”, això és el que podies trobarte a la discoteca She de Vilassar de Mar el passat divendres. Shows calents al ritme de bon house que no deixaven indiferent ningú. Actuació dels Tacones Lerele’s, i l’estrella de la nit, Evita de Luna, una de les millors ballarines eròtiques d’Europa, que arribava a la discoteca dins una limusine Hammer de 12 metres de llargada.

La Capella de l’hospital escenari de TrànsitLa Capella de l’hospital va convertir-se el divendres passat en escenari d’un nou espectacle de la companyia de dansa Trànsit.

“Mataroh!” fotografiat de punta a puntaEl passat divendres, a Can Palauet va inaugurar-se l’exposició del llibre “Mataroh!” de l’artista mataroní “Soler&Balcells”.