Les imatges de la setmana

Els actes que anuncien l’arribada del Nadal agafen protagonisme

Veure el Tot imatges en pdf 

 

Antonio Orozco triomfa al ClapLa solidaritat i el cantant de l’Hospitalet van propiciar una nit per emmarcar al Clap on un ple dels que es recorden va donar diners i ànims al Projecte Dorman, en la seva lluita contra diferents malalties a l’Àfrica. Orozco va presentar el seu darrer disc i la seva veu costava de sentir-se de fort que cantaven les desenes de fans que de forma cridanera, tenien tot el protagonisme a les primeres files del públic. 

La pastisseria Uñó presenta el seu nou torróEl passat dimarts 4 de Desembre, la pastisseria Uñó va fer la presentació del seu nou turró. En aquesta ocasió l’artista col·laboradora ha estat Marta Duran, pintora mataronina. El torró d’enguany, com en passades ocasions, s’ha fet al gust de l’artista, i consta d’una deliciosa combinació de xocolata amb nous, xocolata blanca i taronja. A tots aquells que el tastin: Bon profit!

Una parada de Bus totalment destrossadaEls vianants que durant dimarts passaven pel carrer Lepanto es van trobar la parada de l’autobús d’aquest carrer en aquest lamentable estat.

Exposició de Pessebres de MataróEl dissabte va inaugurar-se l’exposició de diorames i pessebre monumental de l’Associació de pessebristes de Mataró a l’edifici de la presó.