Tot imatges de la setmana

Les imatges de la setmana

Descarregat el Tot imatges en pdf 

 

Manifest antifeixista a la porta de l’AjuntamentA la porta de l’Ajuntament, el passat divendres, van manifestar-se un grup de joves per a mostrar el seu rebuig als fets ocorreguts a Madrid la setmana anterior. El manifest volia mostrar el seu soport a la familia i amics de Carlos i denunciar la impunitat que l’estat dóna als col·lectius d’ultradreta. Els joves exigien la il·legalització dels seus representats polítics, tot al crit de “Això no pot tornar a passar!”.

Kroke omple el Clap del seu so peculiarEls polonesos de Kroke, van passar  per la sala Clap el passat dijous. Amb el contrabaix, la viola, l’acordió i la precussió, van oferir un repertori esplèndid de la seva música, inspirada en el Klezmer tradicional però amb el seu toc personal, aconseguint un resultat exòtic i únic. Un concert magnífic que potser s’hagués pogut disfrutar més en un ambient més recollit que el Clap.

La Rambla s’omple de gegantsAlguns dels gegants de Mataró van omplir la Rambla el passat dissabte. Pares, mares i fills van acostar-s’hi per disfrutar d’una estona amb ells.    

Nit plena de Pop-punk al Clap Anonymous, Daylight i finalment Yown, van ser els encarregats d’omplir, el passat dissabte a la nit, de Pop-punk el Clap.