La frondositat del Parc Central

"El Parc era un espai molt agradable de la ciutat, amb una frondositat impressionant i on era bonic anar-hi a fer excursions".

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Desembre 2016 10:24

Foto antiga 2014/2015, foto antiga-antic parc central (edicio 1750)El Parc Central de Mataró va ser, durant molts anys, l'epicentre d'activitats de la ciutat. Avui, bull sobretot durant la Festa Major de Les Santes, quan s'omple amb concerts i balls de sempre.

Conxita Gimeno cedeix aquesta setmana aquesta fotografia del Parc Central, "feta abans de la remodelació que va patir el 1934 i que no va acabar fins al 1936", explica. L'entrada al parc quedava a la dreta de la foto, segons indica Gimeno, i a mà esquerra s'hi trobaven les populars i famoses oques del Parc. Al mig, a més a més, s'hi ubicava un monument.

Gimeno recorda que anys enrere "el Parc era un espai molt agradable de la ciutat, amb una frondositat impressionant i on era bonic anar-hi a fer excursions". Sortides com les que ella recorda que es realitzaven pel primer de maig, quan "hi anàvem a berenar, a sota els garrofers i altres arbres".