A votar el Cartell Alternatiu!

Aquests són els 10 cartells que aspiren a ser escollits, per votació popular, com a Cartell Alternatiu de Les Santes.

 

Cartell Santes 18

La desena edició d'aquest certamen torna a deixar clar que hi ha maneres, tècniques, idees i concepcions molt diferents de Les Santes. Cada Cartell Alternatiu en dibuixa una i ara és el moment de votar entre els seleccionats per escollir-ne els guanyadors.

Hi ha un doble sistema de votació, a través de la web del certamen www.totmataro.cat/cartellsantes i a través de Facebook facebook.com/totmataro. El sistema de votació limita a un vot per persona i dia a través d'internet i perquè es comptabilitzi el vot a través de Facebook és imprescindible ser seguidor de la pàgina del Tot Mataró i Maresme.

Aquests són els cartells candidats

Baixada

BAIXADA

de la nit al dia

DE LA NIT AL DIA

ENAMOREN

ENAMOREN

GRANS ÈXITS

GRANS ÈXITS

LES SANTES A LA PELL

LES SANTES A LA PELL

MÚSICA SANTERA

MÚSICA SANTERA

POSA'M CARA

POSA'M CARA

SANTES DRAG

SANTES DRAG

SANTES EN VINYETES
SANTES EN VINYETES
 

UN ROBAFAVES REFRESCANT

UN ROBAFAVES REFRESCANT
 

 

 

Fins al dia 18 de juliol a les 12h

El temps de votació va del dijous 12 a les 12h fins al dimecres 18 a les 12h. És un període de vot curt i intensiu a través del Facebook del Tot Mataró i de la web del certamen que vol assegurar que totes les propostes tenen les mateixes opcions. Quin és el teu Alternatiu?

Guanyar el Concurs del Cartell Alternatiu de Santes té premi i és que el vencedor s'endurà un iPad Mini gentilesa de SimóMac i el Tot Mataró, el segon més votat un lot de productes de plàstica d'Abacus i el tercer un sopar al Bocca Restaurant.

El certamen és una iniciativa del Tot Mataró i Maresme i serveix per posar a l'abast de tothom la possibilitat de fer un cartell de Santes.

Els dos sistemes de vot

WEB:  Un vot per persona, cada 24 hores. Cal confirmar el vot via mail perquè es comptabilitzi.
FACEBOOK: A través de la pàgina de Facebook del Tot Mataró. Cal ser-ne seguidor per comptabilitzar el vot.