A votar cartell Alternatiu!

Onze dies per votar el preferit entre els 15 candidats

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Divendres, 30 Juny 2017 00:00

El Tot 2017, foto noticia portada- 1 entre 15 (edicio 1775)

Ja els tenim aquí, els 15 candidats –la xifra més santera!– a ser el Cartell Alternatiu de Santes d’aquest 2017. Feta la tria per part del jurat entre les 39 propostes rebudes, queden aquests aspirants que durant només onze dies competeixen per acumular el màxim de vots. El més votat serà el guanyador i il·lustrarà la portada del Tot Mataró del 14 de juliol.

Hi ha un triple sistema de votació:

1. A través de la web del certamen totmataro.cat/cartellsantes
2.
A través de Facebook facebook.com/totmataro
3. Presencialment votant a l'Altre Cafè Cultural, a Can Xammar. En aquest establiment també es pot veure l'exposició dels cartells candidats.

El sistema de votació limita a un vot per persona i dia a través d'internet i perquè es comptabilitzi el vot a través de Facebook és imprescindible ser seguidor de la pàgina del Tot Mataró i Maresme.
Aquesta és la vuitena edició d'aquest certamen d'elecció popular del cartell, un clàssic ja del compte enrere per Les Santes.

Fins al dia 10
El període de votacions arrenca avui divendres i arribarà al dilluns 10 a les 24h. El guanyador s'anunciarà el dijous 13 i il·lustrarà la portada del Tot Mataró de l'endemà.

Aquests són els 15 Cartells seleccionats!

Ciutat 2017, Concurs Cartell Alternatiu

Ciutat 2017, Concurs Cartell Alternatiu

Ciutat 2017, Concurs Cartell Alternatiu

Ciutat 2017, Concurs Cartell Alternatiu

Ciutat 2017, Concurs Cartell Alternatiu

Es pot votar a través de tres sistemes i hi haurà tres premis: el més votat s'endurà un iPad mini, el segon un lot de productes d'Abacus i el premi del jurat un sopar al Bocca

Així doncs, comencen avui onze dies exactes, fins a les 24h del dilluns 10 de juliol per a votar la proposta preferida entre les 15 que opten a guanyar el Concurs del Cartell Alternatiu de Santes. Fins llavors s'han obert les tres vies de vot –per web, presencial i a través de Facebook– i el cartell amb més vots serà el guanyador. El Tot Mataró del 14 de juliol es publicarà amb el guanyador a la portada i tota la informació prèvia a l'inici de la Festa Major.

Gunyar el Concurs del Cartell Alternatiu de Santes té premi i és que el vencedor s'endurà un iPad Mini gentilesa de SimóMac i el Tot Mataró, el segon més  votat un lot de productes de plàstica d'Abacus i el tercer un sopar al Bocca Restaurant. El certamen és una iniciativa del Tot Mataró i Maresme i serveix per posar a l'abast de tothom la possibilitat de fer un cartell de Santes.

El palmarès del Concurs
La present és la novena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes i entre les 15 propostes d'aquest any en sortirà una, la més votada pels mataronins, que quedarà guardada al palmarès del certamen com la successora dels vuit guanyadors precedents.
Des de l'any 2009, el Concurs s'ha consolidat tant en nombre de propostes de cartells com de centenars de vots populars.
Els guanyadors del Concurs van ser Carlos Villarin el 2009, Xavier Esteve el 2010, Lara Sànchez el 2011, Rafa Porro el 2012, Javi Ávila el 2013, Joan Martí el 2014, Anna Solà el 2015 i Míriam Martínez l'any passat, el 2016.

Ciutat 2017, cartells anteriors edicions

 

Cultura 2017, logo cartell concurs santes alternatius

 

Amb el patrocini i col·laboració de:

Ciutat 2017, colaboradors

Tota la informació a:

totmataro.cat/cartellsantes