Esprint final per votar: qui serà finalista al Mataroní de l'Any?

Els tres candidats amb més vots passaran a la votació final, amb els marcadors a zero

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Divendres, 22 Gener 2016 15:57

Ciutat 2014/2015, parada votacio mataroní

La cursa per ser Mataroní de l'Any arriba a un dels seus punts més decisius. La setmana que ve els tres candidats amb més vots acumulats passaran a la fase de votació definitiva com a candidats finalistes. Fins dilluns 25, però, queden unes hores que acabaran sent definitives, ja que la competència és alta i les diferències entre els diferents candidats són molt poques entre els 10 noms aspirants. El vot fidel, a través de la web del certamen, del Facebook i presencialment es torna, doncs, més decisiu que mai.


Els 10 candidats a Mataroní de l'Any 2015 es disputen en les properes hores saber si seran a l'acte de lliurament del guardó com a candidats o com a finalistes amb opció a guanyar. Només 3 dels 10 noms proposats pels mateixos lectors rebran prou suport per a passar a la final quan, amb els marcadors a zero, tornarà a començar la competència per guanyar el certamen. Fins llavors, doncs, queden quatre dies en què, com en tot el procés, són els mataronins i mataronines els qui tenen la paraula decisiva. Del seu vot dependran les opcions del seu candidat preferit. Hi ha tres vies de vot obertes fins a les 00h del dilluns 25. A la portada del proper Tot hi haurà sols 3 rostres dels 10 que fins ara han aspirat a guanyar.

Un cop al dia

El sistema de votació del Mataroní de l'Any és simple. Es permet la votació a través de la web del certamen mataronidelany.cat però s'han de deixar 24 hores entre cada vot, des de la mateixa adreça IP. També han de passar 24 hores entre cada vot fet amb una mateixa adreça electrònica. El vot s'ha de confirmar, per e-mail, perquè sigui vàlid i si no es completa el procés no es commuta correctament.
El mateix tipus de limitació s'efectua sobre el vot per Facebook i, presencialment, la limitació és a un vot per persona en cada dia natural. El sistema premia la fidelitat i la màxima participació global.

El vot a través de la web, el Facebook i presencialment és ara més decisiu que mai: els tres més votats passen a la  fase final 

Aquests són els 10 candidats:

Agit Baqué
Agit Baqué

Joan Bustos
Joan Bustos

Roger Cruañas
Roger Cruañas

Xavier Doló
Xavier Doló

Maribel Nieto
Maribel Nieto

Bel Olid
Bel Olid

Albert Ramos
Albert Ramos

Care Santos
Care Santos

Farreras
Berta Farreras

Silvia Gossera
Sílvia Serra