En marxa el VII Concurs del Cartell Alternatiu de Santes!

Es poden presentar tantes propostes com es vulgui fins al 5 de juliol a concurs@totmataro.cat

  • Redacció / Fotos: arxiu
  • Dijous, 18 Juny 2015 16:35

Ciutat 2014/2015, concurs cartells 1
Ja està en marxa la setena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes 2014 que organitza El Tot Mataró i Maresme. A poc més d’un mes de la Festa Major, comença ara el període de presentació de propostes d’aquest Concurs convertit en un clàssic de les pre-Santes. El Cartell Alternatiu de Les Santes l’escullen els lectors del Tot Mataró a partir de la votació popular entre els cartells finalistes, però abans d’arribar a aquest període, s’obre el termini de presentació de cartells fins al pròxim 5 de juliol. Fins llavors es poden presentar tants cartells alternatius com es vulguin, en la tècnica que es vulgui, que compleixin les bases del certamen. Els cartells finalistes es podran votar a través de la web totmataro.cat/cartellsantes

Per votació popular

Allò que fa diferent el Cartell Alternatiu de la Festa Major és que són els mataronins el que l’escullen mit­jançant sufragi popular. El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és un certamen que organitza el Tot Mataró amb la voluntat de donar sortida a tot tipus d’artistes i ciutadans mataronins i santeros a experimentar el que és fer un cartell de Les Santes i que la gent el pugui valorar i votar.

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes s’ha convertit en 7 anys ja, en una cita clàssica per a tot tipus de mataronins que en prenen part. La imatge guanyadora, la més votada pels mataronins, il·lustrarà la portada del Tot Mataró del 19 de juliol, pocs dies després que es desvetlli el guanyador. La pròxima setmana el Tot informarà dels importants premis que s’endurà el mataroní o mataronina que guanyi la setena edició del certamen.

Les bases del VII Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

- Es poden presentar tants cartells com es vulgui, enviant-los a
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de les 24h del 5 de juliol de 2015.

- S’hi haurà de fer constar de forma clara el NOM de l’artista i el TÍTOL de l’obra. L’organització notificarà la correcta recepció del cartell.

- El treballs han de ser originals i incloure la llegenda ‘Les Santes. Festa Major de Mataró’. Del 25 al 29 de juliol de 2015.

- La tècnica és lliure, els treballs han de ser originals i s’han de lliurar a mida DIN A3 digitalitzat (preferiblement en format PDF).

- El participant cedeix al Tot Mataró i Maresme els drets d’utilització i reproducció dels treballs. El guanyador serà la portada del Tot Mataró especial Santes del 19 de juliol.

- La votació entre els cartells finalistes es realitzarà per via telemàtica entre el 9 i el 14 de juliol. Es podrà votar a través de formulari web i també a través de la xarxa social Facebook.

- La participació del Concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

- A la web del certamen s’exposaran la totalitat dels cartells participants, així com la selecció final.

Ciutat 2014/2015, santes 1

Ciutat 2014/2015, santes 2

Ciutat 2014/2015, santes 3

 Un clàssic de les pre-Santes
Amb només 7 anys de vida, el Concurs del Cartell Alternatiu de Santes s’ha convertit en un clàssic de l’espera fins a la Festa Major. Els guanyadors han estat Carlos Villarín el 2009, Xavier Esteve el 2010, Lara Sànchez el 2011, Rafa Porro el 2012, José Manuel Bernal el 2013 i Joan Martí el 2014.