Amb el número 10 de la Fosbury apugem el llistó

La Revista Digital de tot l'altre esport estrena nou format

  • Dimarts, 17 Febrer 2015 11:49

Fosbury 10

Quan fa pràcticament un any vam començar aquesta aventura apassionant de la Revista Fosbury sabíem que el repte era molt complicat. Molta gent ens deia que estàvem bojos, però després de la gran feinada de tot l’equip, la rebuda va ser molt bona i vam generar unes expectatives que esperem haver complert cada mes amb els lectors més fidels. Vam tenir repercussió a diferents i importants mitjans de comunicació, hem gestat una secció setmanal a Catalunya Ràdio i l’equip de redacció continua buscant bones històries per explicar-vos. Però en volem més.

I és que no totes les notícies són bones. Fa uns mesos vam detectar que els lectors no creixien al ritme que havíem desitjat i per això, i escoltant els vostres comentaris i crítiques, hem decidit reenfocar el format per facilitar-ne la lectura, però sense perdre'n l'essència. Continuem sent la revista digital de tot l’altre esport, seguim sent un producte per ser gaudit en iPads i tauletes, però millorem exponencialment l’experiència de llegir la Fosbury en ordinadors... i mòbils. Del dispositiu més gran al més petit, la Fosbury s’adapta perfectament perquè pugueu gaudir de les històries que us tindrem preparades cada mes. Des de ja.

Seguim. Modifiquem la carrera, preparem de nou el salt i ens acostem a la batuda amb la mateixa il·lusió que fa un any. Però no ens conformem. Apugem el llistó i ens disposem a afrontar reptes més alts.

Ens hi acompanyeu? Molt fàcil! Només heu de clicar revista.fosbury.cat

Fosbury 10