El bàsquet centra la Fosbury 05

La revista digital, surt coincidint amb la celebració del Mundial de Bàsquet

  • Redacció
  • Dimecres, 10 Setembre 2014 12:20

Esports, fosbury 5

Coincidint amb la disputa del Mundial de bàsquet, aquest esport centra els continguts de la Fosbury 05, la d’aquest mes de setembre. La Fosbury és ‘la revista digital de tot l’altre esport català’ i es pot llegir on-line a fosbury.cat o bé des de les seves aplicacions a Google Play i Apple Store. És el cinquè exemplar d’aquesta revista, la primera pensada exclusivament en format digital interactiu amb l’esport català com a aposta. El projecte, nascut des del Grup de Comunicació El Tot, està creixent i aquesta setmana ha estrenat també una col·laboració setmanal a ‘El Club de la Mitjanit’ de Catalunya Ràdio.

L’excapità del Barça de bàsquet Roger Grimau és la imatge de la portada d’aquesta cinquena Fosbury que també recull altres reportatges sobre l’esport de les cistelles. La mataronina Núria Martínez hi té protagonisme en un reportatge sobre la importància del bàsquet femení a Turquia, es repassa la trajectòria d’Helena Boada o la història dels Mundials per una banda o del primer partit jugat a Catalunya per l’altra. El record del Dream Team de Barcelona ‘92 o la història dramàtica de Boban Jankovic també tenen lloc al número actual de Fosbury.

La Fosbury també toca molts altres esports com l’atletisme, l’handbol, triatló, hoquei o futbol sala. També aposta per donar contingut específic sobre l’actualitat castellera i entrevista el número 1 mundial en llançament de bitlles: Jason Belmonte.

La Fosbury és a més d’un mitjà a disposició de tot el món poliesportiu una eina publicitària útil pels seus anunciants.

VOLS VEURE LA FOSBURY? CLICA AQUÍ