L'edició més "social"

Ibran, Salicrú i Tenés es disputaran l'anhelat guardó el proper dia 11

Un cop fets públics els noms dels tres finalistes a ser 'Mataroní de l'Any 2012' es confirma aquesta edició com la més "social" de les quatre que ja s'acumulen d'aquest certamen. Sobretot els candidats Ibran i Tenés provenen dels moviments socials, des de l'Associació de Veïns de Rocafonda una i des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca l'altre, mentre que també és membre de diverses entitats Ramon Salicrú.

 

Qui són els nostres finalistes?

NÚRIA IBRANLa seva candidatura té aires de reconeixement per tota una trajectòria de dedicació al barri de Rocafonda. Just en l’any en què més ha aflorat la polèmica i els perjudicis, Ibran ha cedit la presidència de la seva Associació de Veïns després de molts anys de feina obstinada a favor d’un barri que vol veure digne i cohesionat.

RAMON SALICRÚNombroses generacions de mataronins escolaritzats al GEM l’han vist quasi sempre com el director d’aquesta escola. Salicrú es jubila ara de mestre però se seguirà dedicant a la passió que per a ell és la història i a la ciutat, en la que, entre d’altres, és President del Foment Mataroní o col·laborador de diferents entitats.

SEBASTIÀ TENÉSAquest divendres al matí Sebastià Tenés tornarà a agafar el megàfon amb el que li agrada haver sortit en la imatge superior. Hi ha convocat un desnonament que vol evitar. Ho farà perquè després de ser un activista social tota la vida, els darrers mesos ha encapçalat la lluita de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Mataró.