Arriba la Festa Major de Tiana

Els membres de la comissió de Cicle Festiu, un any més, han organitzat la festa Major de Tiana amb l'objectiu ha estat, treballar perquè tothom ho passi bé, i durant uns dies gaudir tots junts, grans, joves i petits de la Festa  Major

Aquest mes Tiana torna a retre un homenatge al seu patró, Sant Cebrià, amb la tradicional Festa Major que se celebra del 9 al 15 de setembre. El pregó de Festa Major, que donarà el tret de sortida als actes centrals de la festa, ve enguany de la mà d’un tianenc molt vinculat a la vila; Lluís Carreras, fins fa poc Síndic de Greuges de Tiana. Aquest acte de divendres 12 és un dels més tradicionals de la festa de Sant Cebrià però també ho són l’ofici, el concurs de paelles, el correfoc, les havaneres o les sardanes. El programa de festes tampoc oblida incloure un bon grapat de concerts, espectacles i circ per a tothom.

Podrem viure l’actuació de la Principal de la Bisbal durant el Ball de Festa Major, escoltar els grups Ignition i El tio Carlos durant el Concert Jove o ballar al ritme de l’Orquestra Apache. A més, el Xiringuito del Dr. Mascaró, una de les darreres incorporacions al programa de Festa Major, es consolida i ho fa proposant-nos un ampli ventall d’espectacles de música i animació al Parc Doctor Mascaró.

La Baixada d’Artefactes, una altra de les activitats que porta pocs anys dins el programa de festes, també promet convertir-se en un clàssic tianenc de Festa Major per a grans i petits. D’altra banda, la jornada castellera a Tiana adquirirà un simbolisme especial enguany amb la presència dels Castellers  de Badalona, que celebren el seu desè aniversari d’existència.

Les activitats del programa han estat organitzades per la Regidoria de Cultura, el Punt d’Informació Juvenil, la Comissió de Cicle Festiu del Consell de Cultura i persones a títol propi que han col·laborat perquè la Festa Major sigui possible.

L’organització agraeix a totes les aportacions econòmiques rebudes i les diverses col·laboracions. També dóna especialment les gràcies a totes les persones que han col·laborat desinteressadament en l’organització de la Festa Major i que han ajudat de forma decisiva a portar a terme les activitats programades.

L’organització es reserva el dret de modificar aquest programa si per causes de darrera hora així ho consideres convenient, anunciant-ho als mitjans de comunicació i als punts d’informació habituals.