COMENÇA LA XX EDICIÓ DE LA FESTA POPULAR DE VISTA ALEGRE

Avuí a dos quarts de nou de la tarda començarà la XX edició de les Festes del barri de Vista Alegre, unes festes que en principi mostren un canvi d’aires en la programació que es venia fent en els últims anys.

En la present edició de la Festa Popular i amb el canvi de president i junta del barri, es formà una comissió de festes, fins el moment inexistent, que s’ha encarregat de confeccionar un programa pensat per a tots els veïns, tant de l’antic barri com de la nova zona est, incluïnt més espectacles juvenils i activitats esportives així com els tradicionals cuadres de sevillanes presents en les anteriors edicions.

D’entre els actes inaugurals, es destaquen l’homenatge a l’anterior president de l’Associació de veïns, el popular “Correfoc” i la disco movil amb ruixada i “Cremat de Rom” per a tots els assistents. Durant el transcurs del cap de setmana, les activitats es centraran en el jovent, celebrant-se torneigs esportius, com les 12 hores de futbol-sala, i actuacions amb balls de moda, fins la tarda del Diumenge on els més grans prendran protagonisme. La Festa Popular de Vista Alegre tancarà la seva 20ª edició amb un espectacle pirotècnic de fi de festes.

Els integrants de la junta directiva i els de la Comissió de Festes preveuen que aquest any la participació i assitència de públic es veurà incrementada generant una millora en el clima de convivència entre els veïns de les dues zones.