El Circ Americano porta més de 80 artistes a la ciutat

Els motoristes dins d’un globus metàl·lic, els tigres i lleons blancs i les nombroses feres són les estrelles del show

El Circo Americano ha arribat a la ciutat amb un gran nombre d’artistes i feres. El circ va arribar a Mataró la passada setmana i es podrà visitar fins el proper diumenge 14 de maig. Els nens podran gaudir d’un gran circ a tres pistes i amb gairebé un centenar artistes que participen en el show. Els motoristes que condueixen en un globus metàl·lics, els tigres blancs i els cocodrils i el mag Magic Polo són tres de les estrelles de l’espectacle.

L’actuació comença als Estats Units, com a bon circ americà, i d’allà es desplaça cap a l’Àfrica. Aquí es podran veure elefants, camells i un rinoceront, abans de ser víctimes d’un atac pirata. Tot plegat, en un espectacle que dura al voltant de dues hores.

El director de pista del circ, Enys Faggionie, explica com els seu circ compta amb 80 artistes a pista. “Els artistes saben que quan actuen al nostre circ el seu número es veu recolzat i millorat” explica orgullós Faggionie. A més, també ens comenta com a banda dels artistes, entre cuidadors d’animals, acomodadors, personal de càtering... el circ mou fins a un total de 170 persones. Ademés, Faggionie parla orgullós del seu mag Magic Polo, un mag espanyol que ha recorregut les millors sales de tot el món amb la seva màgia i que des de fa poc temps treballa amb el Circ Americano.