CiU vol una pantalla gegant per a la final de la Champions

Via Pública es compromet a que la celebració sigui segura

El grup municipal de Convergència i Unió ha demanat per boca de Joaquim Fernàndez que l’Ajuntament habiliti una pantalla gegant el proper 17 de maig en motiu de la final de la Champions League de futbol. El proper dia 17 el Futbol Club Barcelona disputarà una final que no havia jugat els darrers 12 anys i això fa d’aquest fet un esdeveniment de gran importància, opinió que comparteix el govern municipal. La idea de Fernàndez és que s’habiliti una pantalla gegant per poder seguir el partit en “un lloc adient, amb suficients garanties de seguretat i amb els serveis complementaris necessaris”. Segons CiU “els joves i no tan joves de la ciutat han de poder seguir el partit en condicions excepcionals”.

La bogeria que es va desfermar entre els aficionats barcelonistes per trobar alguna de les 20.902 entrades per a la final de la Lliga de Campions fa que molta gent no pugui anar a l’Stade de France parisenc. Per això CiU creu necessari que l’Ajuntament habiliti una pantalla gegant. Des de l’Ajuntament s’ha respost a la petició de convergent des de l’Àrea de Presidència dient que es coincideix en què “l’esdeveniment és de gran importància” i des de l’Àrea de Via Pública on s’ha dit que “es treballarà per garantitzar una celebració segura” en cas de victòria del Barça.

24 hores de cua pel Barça
Aquest dimecres a les 9 del matí es posaven a la venda les entrades del RACC per anar a la final de la Champions League a Paris. A l’oficina de Mataró del carrer Sant Josep, la cua es començava a formar el dia abans, fins a 24 hores d’espera van haver de suportar per intentar acompanyar al Barça a la final.