L’Alegria dels Avis celebra el primer aniversari al Monumental

El grup va oferir un show musical en playback que va divertir una platea plena

L’Alegria dels Avis va celebrar els passat dissabte 8 d’abril el seu primer aniversari en un Teatre Monumental amb un aspecte immillorable. El grup, format per deu avis, d’entre 60 i 80 anys, va oferir un divertit show musical en ‘playback’ que va despertar el somriure del gairebé mig miler d’assistents que van acudir a la cita organitzada per l’Alegria dels Avis i l’Associació de Gent Gran del Pla d’en Boet.

A les cinc de la tarda el Monumental ja estava mig ple. La venda d’entrades, amb un simbòlic preu de tres euros, havia anat a bon ritme i tot feia preveure un èxit de públic, tal i com així va ser. A l’escenari els deu integrants del grup van interpretar música catalana i andalusa, ranxeres, sarsueles, etc. Un show realitzat per riure i per fer riure i passar una bona estona, la vellesa també es pot viure de manera intensa i la manera de fer de l’Alegria dels Avis es contagia.

El grup es va crear per combatre la soledat dels avis i distreure’ls amb les seves actuacions. De residència en residència actuant, de boca en boca, i dissabte passat un Monumental ple.