Jango Edwards, el millor pallasso del món, estrella del mes a Arcàdia

El cafè cultural torna a apostar pel jazz amb tres concerts

Un nom impera quan s’atén a la programació que prepara Arcàdia Cafè Cultural per l’estrenat gener: Jango Edwards. De sobres conegut, Edwards és un dels millors clowns a nivell mundial i la seva actuació a Mataró és excepcional i, segurament, irrepetible. Serà al cafè del Carrer Pujol dimecres 18 per sols 10 euros. “Classics” és el nom de l’espectacle que presentarà Jango Edwards, un repàs als 25 anys de carrera de clown amb un repertori d’sketches variat i canviant que pot passar pel mim, la dansa, la màgia, les cançons, l’acrobàcia, la comèdia, el cabaret, la poesia o els malabars. Un crac en això i més, Jango Edwards és al clown el que Dario Fo a la comèdia teatral: un mite vivent. I ve a Mataró.

La resta de la programació mensual d’Arcàdia es caracteritza per concerts més minimalistes. El jazz és comú en els tres concerts programats. Difusa Trio torna a Mataró i ho farà el dia 14 amb el seu jazz d’accent musical argentí, dissabte 21 serà el torn de Clics quartet i el seu celebrat jazz modern i una setmana després, el 28, els encarregats d’actuar a l’escenari del Cafè Cultural seran David Montero Trio, de la comarca. Els punxadiscos de les down beats sessions no faltaran cada dijous ni tampoc els contes, el dia 11 i el cinema de la Recicladora Cultural el dilluns 16.

Exposició de Marcel Villier
L’exposició mensual que llueix a l’Arcàdia des del passat dia 2 és “Unos van, otros vienen” de Marcel Villier, un fotògraf barceloní de 33 anys expert en la tècnica del creuat i el filtrat. Serà al Cafè Cultural fins el 5 de febrer.