El Clap acull amb èxit el festival de punk-rock 'Destripa Terrones'

The Capaces i els tarragonins The Rippers varen ser els més aplaudits de la nit

El passat dissabte dia 15, el Clap va acollir el Kaja Kaja Guu - Festival Destripa Terrones. Un concert on es van donar cita els grups més punters i agressius, musicalment parlant, del punk-rock underground com els Kissin' Cousins o els barcelonins The Capaces.
 
Des de les 8 del vespre fins a altes hores de la nit, un per un, els grups varen anant pujant a l'escenari per descarregar amb força la seva música a un públic que va créixer a mesura que passava la nit i va acollir amb expectació l'actuació dels tarragonins The Rippers. La banda dels germans Teichenne aposta clarament pel punk més dur i va presentar el seu últim àlbum "Interväl", un treball amb influències diverses i amb la brutalitat sonora que els caracteritza. A banda, The Capaces varen ser una de les bandes més esperades. Nascuda a principis del 2001, compta amb un dels directes més explosius amb un estil profundament influenciat pel punk-rock de la dècada dels 70-80. Amb els anys han forjat un repertori intens que els ha permès compartir cartell amb mites com els nord-americans Dead Kennedy's.

Còctel enèrgic 
Altres formacions com Go Go Deads, Kissing Cousins, Missing Dog Head o els Grillfest, van formar el cartell del Kaja Kaja Guu. Un festival que ha resultat ser un còctel enèrgic de bandes sense concessió no aptes per a cardíacs.