IV Concurs de Microteatre a Can Boet: vota els millors espectacles de petit format

El divendres 29 i el dissabte 30 de novembre al vespre se celebra una nova edició d'aquest certamen de lliure accés

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Dijous, 28 Novembre 2019 12:25

Cultura 2019, microteatre

Arriba el IV Concurs de Microteatre a Can Boet. Avui, divendres 29, i demà, dissabte 30 de novembre, al vespre, el Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN) acollirà aquest certamen local dedicat a les obres de teatre de petit format, que tenen una durada màxima de 15 minuts.

Amb un repartiment que no supera en cap cas els quatre actors, els espectacles que opten als tres guardons de votació popular són: 'Off-line', 'Resurrección', 'Ja el trucarem!', 'El càsting', 'Réquiem por un like', 'Les papallones no es maten a cops', 'El test' i 'Carpe Diem'.
Tot i que l'aforament és limitat, el públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles a partir de les 20 h i tindrà un paper molt rellevant: decidir les obres guanyadores. Per votar, els assistents tindran una butlleta en la qual hauran de marcar els tres espectacles que més els han agradat i que després hauran de dipositar en unes urnes.
Les invitacions per gaudir del concurs es poden recollir a la Direcció de Cultura o una hora abans de l'inici de l'acte a Can Boet.

Tres possibilitats    

Ciutat 2017/2019, IV Concurs de Microteatre

S’atorgaran tres premis de votació popular: el primer és de 300 euros; el segon, de 200 euros, i el tercer, de 100 euros. En cas d’empat, se sumarà l’import dels premis i es repartirà a parts iguals entre els guanyadors. L'anunci dels guardonats es farà el 4 de desembre.