Trencant murs al Monumental

'Mur' reflexiona sobre les limitacions físiques i mentals i les capacitats per superar-les

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 22 Desembre 2017 00:00

Cultura 2017, murEl Teatre Monumental acollirà aquestes festes en doble funció l'espectacle Mur, el qual combina elements de circ vital, poètic i integrador. El muntatge fa servir l'arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals amb les quals ens podem trobar i la capacitat dels homes i les dones per sobreposar-s'hi i superar-les.

Es tracta d'una performance visual plena d'humor que es podrà veure el divendres 29 de desembre a les 20:30h del vespre i el dissabte 30 a les 18h de la tarda al Teatre Monumental. Sota la direcció de Nacho Flores, l'espectacle compta amb un repartiment format per nou artistes masculins: Jordi Mas, David Candelich, Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo, Alberto Munilla, Ramón Giménez i Nacho Flores.

Cultura 2017, mur

Construint un món nou

Mur és una proposta de qualitat que compta amb música en directe i que comença quan sobtadament alguna cosa es trenca i fa que s'esfondri un mur fet amb cubs. D’entre les restes, apareixen dotze persones que proven una gran quantitat de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu a través del treball en equip.

A més, compten amb un lema que els impulsa a seguir endavant i a no rendir-se: 'Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny'. Aquest mostra la importància del treball col·lectiu per trobar l'estructura cercada, llimar les diferències d'opinions i així assolir l'harmonia.

 Es podrà veure el divendres 29 de desembre a les 20:30h i el dissabte 30 a les 18h