Nominen a Marc Flynn als Premis Butaca

El mataroní actor de teatre musical podria ser escollit com el millor actor de musical als Premis Butaca pel seu paper al Despertar de la Primavera

  • Laia Mulà
  • Dijous, 26 Octubre 2017 11:10

Marc Flynn_El despertar de la primavera

La XXIIIa edició dels Premis Butaca ja té la seva llista de nominats i enguany un mataroní hi té especial protagonisme. El muntatge El despertar de la primavera (Origen Produccions), que es va poder veure al Teatre Gaudí, ha rebut dues nominacions: una com a millor muntatge de teatre musical, i l'altra pel millor actor protagonista. El mataroní Marc Flynn és el nominat a aquesta segona categoria, una nominació que ha rebut amb entusiasme i il·lusió.

Té clar que “és un gran reconeixement estar nominat en uns premis escollits pel públic” i afegeix que “estar-ho amb dos grans actors dins d'aquest gènere, l'Ivan Labanda i en Toni Viñals, ho fa encara més emocionant”. En Marc, a més, reconeix que li agradaria molt tenir un Premi Butaca a la motxilla però que el sol fet d'estar nominat ja és “un gran reconeixement per una professió tan difícil com aquesta”.

El despertar de la primavera podria ser el millor musical

En aquest cas, la producció d'Origen Produccions competeix amb el gran Scaramouche de Dagoll Dagom, Gente Bien de La Cubana i amb Close to Liza, de Close to Liza Produccions. En Marc espera que el Despertar guanyi perquè “és una feina col·lectiva feta amb amor, ganes i talent” i afegeix que seria un reconeixement per a l'equip.

A les mans del públic

Mentre que els Premis de la Crítica són escollits per crítics professionals, els Premis Butaca queden en mans del públic. Cada any un grup de públic que assisteix a molts espectacles anualment són els qui escullen els nominats. A partir d'aquí, tothom pot votar des de la pàgina web mentre duri el termini, que enguany és fins al 22 de novembre. És per això que en Marc Flynn encoratja a tots els mataronins a participar de la votació entrant a la pàgina web dels premis.

En Marc Flynn està preparant The last five years, un musical que es podrà veure al Teatre Maldà a l'abril i que comptarà amb el mateix equip que El despertar de la primavera.