El Monumental tornarà a acollir les principals figures del teatre català

La nova temporada oferirà dobles sessions d'alguns espectacles de diverses disciplines: des del circ, el teatre o la dansa

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 06 Juny 2017 09:30

Ciutat 2014/2015 Clara de Ramon

A partir de l'1 d'octubre i fins al 29 de desembre es podrà gaudir de la nova temporada estable del Teatre Monumental amb els sis espectacles programats, tres dels quals oferiran doble sessió: 'Art', 'La treva' i 'Mur'. Les obres programades de teatre, circ i dansa, compten amb grans figures de l'espectacle com Clara Segura, David
Selvas, Pere Arquillué i Ramón Madaula, entre altres artistes.

Durant el mes de juny es podran renovar els antics abonaments de la temporada i durant l'agost serà el torn de venda dels nous abonaments. Aquests estan a disposició del públic a 66,60 euros a platea i 53,40 euros a l'amfiteatre. Les entrades soltes per cada un dels espectacles estaran disponibles a partir del 12 de setembre.

Apropa cultura: Una porta a la inclusió
El programa Apropa Cultura, al qual continua adherida la Direcció de Cultura, és una iniciativa que vol fomentar l'accés de les persones amb menys recursos a l'oci inclusiu i la cultura. A més, persegueix promoure la transformació social a partir de la cultura i consolidar-se com una porta a la inclusió que defensa una comunitat capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones.

Una programació variada


Boscos serà la primera cita el dia 1 d'octubre: una epopeia familiar al llarg de 3 segles que compta amb un repartiment està compost per 11 actors, entre ells la mataronina Clara de Ramon.

Art, un dels èxits de la temporada teatral barcelonina, tindrà lloc el 14 d'octubre en doble sessió. L'obra de Yasmina Reza compta amb un repartiment de primera: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

L'Estol, un espectacle de dansa, visitarà el Monumental el 28 d'octubre. Una peça de gran format que rep el suport del Pla d'Impuls de la Generalitat de Catalunya.

Paradís pintat de la pallassa Pepa Plana tindrà lloc l'11 de novembre, un espectacle que fa connectar amb la cara més tràgica del món i donar-li un toc de poesia i tendresa.

La treva és un altre de les grans apostes d'aquesta temporada pel dia 25 de novembre. L'obra, dirigida per Julio Manrique, esdevé un debat sobre el paper del periodisme de guerra.

Per últim, serà el torn de Mur, una producció de circ nascuda a Mataró que es podrà veure el 29 de desembre. Nou artistes en escena en aquest espectacle de circ.