Shaking Shakespeare i Psicosi de les 4.48 nominats als Premis Butaca

Els guardons d'aquest any han nominat dos muntatges amb implicació mataronina

  • Marta Gómez
  • Dilluns, 14 Novembre 2016 09:59

shaking shakespeare

Nova edició dels Premis Butaca. La XXII edició dels Premis de Teatre de Catalunya se celebrarà el pròxim dia 19 de desembre al Teatre Apolo de Barcelona. Abans no arribi aquell dia i es coneguin els guanyadors, aquesta setmana s'han conegut els nominats. Entre aquests, hi ha presència i implicació de mataronins, com és el cas de "Shaking Shakespeare" en la categoria musical o "Psicosi de les 4.48" en la de petit format.
Els Premis Butaca, que pretenen ser un esdeveniment de promoció i difusió de les obres de teatre, valoren diferents categories: muntatge teatral, petit format, direcció, musical, dansa, espectacles familiars, actors, actrius, vestuari, il·luminació i un llarg etcètera.

Entre les nominacions més destacades hi trobem Dansa d'Agost o Hamlet en la categoria de muntatge teatral, Lluís Homar o Ramon Madaula com a actor teatral o Clara Segura i Sílvia Bel com a actrius teatrals.

Segell mataroní

Els dos espectacles mataronins que estan nominats en aquests Premis catalans han estat dirigits per Moisès Maicas. Amb Shaking Shakespeare, que es va estrenar en l'últim Fet a Mataró i va tenir una gran acceptació, va comptar amb la col·laboració també de Josep Fadó o Sheila Garcia. Piscosi de les 4.48 es va estrenar al setembre de l'any passat amb Anna Alarcón com a protagonista.

Votacions per comissió

La votació és lliure per part dels espectadors que formen una comissió concreta. Lliure doncs, però amb limitació. I és que per poder efectuar el vot i, per tant, formar part d'aquesta comissió, els espectadors hauran d'haver vist més de trenta-sis muntatges teatrals durant la temporada i no poden tenir cap mena de relació directa o indirecta amb el món de l'espectacle.