Shakespeare per al Dia Mundial del Teatre

Durant tota la setmana hi haurà diferents actes organitzats per l’Ajuntament

  • Marta Gómez
  • Divendres, 01 abril 2016 10:02

Dia Mundial del Teatre 2016

En commemoració al Dia Mundial del Teatre que se celebra cada 27 de març, la ciutat ha organitzat diferents actes. El principal serà dissabte dia 2, quan un centenar de voluntaris relacionats amb el teatre recitaran fragments personalitzats de l’obra del dramaturg anglès William Shakespeare. Aquest acte, denominat “Et regalo Shakespeare” commemorarà també el 400 aniversari de la mort del dramaturg. A partir de les set de la tarda La Riera s’omplirà de petits fragments recitats a cau d’orella dels vianants. Una hora més tard, a les 20h i davant de l’Ajuntament, es llegirà el manifest del Dia Mundial del Teatre.

Entre la resta d’actes d’aquesta setmana en destaquen les visites guiades a les entranyes del Teatre Monumental per conèixer la història del teatre mataroní i les seves anècdotes i l’espectacle d’Oriol Colomer “Gabriel o les confessions d’un professor de teatre”. Aquest últim pretén ser un homenatge a tots aquells que amb paciència, entusiasme, creativitat i rigor, treballen a la cuina de l’escena.

Teatre i circ

La celebració del Dia Mundial s’acabarà el dia 3 d’abril amb l’assaig obert de UDUL, el nou espectacle que treballa la companyia Los Galindos a Can Gassol. Los Galindos, que ja van presentar Maiurta fa unes setmanes, han preparat el seu nou espectacle a la ciutat de Mataró i ara en fan aquest assaig obert que, a hores d’ara, ja té les entrades exhaurides.