Òscar Constantí presenta “Sembla que rigui”

S'estrena el 13 de gener a la Sala Leopoldo Fregoli

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Dilluns, 11 Gener 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Oscar Constantí-sembla que rigui

Després de l’espectacle “Mentre hi hagi peles!” de l’any 2010, Òscar Constantí ara presenta “Sembla que rigui” un monòleg d’un sol acte que dirigeix conjuntament amb Mont Plans. L’espectacle s’estrena el 13 de gener a la Sala Leopoldo Fregoli i s’allargarà fins al 7 de febrer.

“Ja imagino el que dirà la gent quan vinguin a dir-me l’últim adéu. Si és que ve algú”, “Se la veu tranquil·la”, “Sembla que dormi!”, “Ha quedat molt bé!”, “De fet, ha quedat ben igual!”, “No, ha quedat millor que quan era viva!”. Aquest és un petit fragment del nou monòleg, un pas per la vida de Júlia Català i Verdaguer, nascuda el 1914. Cançons de Serrat, Raimon o Pere Tàpies acompanyaran Català a marxar de la vida que encara li queda.

“L’objectiu a superar ha estat cercar les paraules per fer front a un tema que atrau provocant rebuig, que tothom ha viscut però que ningú vol viure i que és un final al que no volem arribar”, explica Òscar Constantí en un comunicat de premsa. És un repàs de “diferents mirades: biològica, social i sentimental. Sense morbositats innecessàries però amb rigor i valentia”.