Els Armats escenifiquen La Passió al Pati de la Presó

Joan Rovira Viñas i Jordi Llinàs Barrios dirigeixen aquest espectacle coral

  • Redacció / Foto: Aluart
  • Divendres, 20 Març 2015 11:31

Cultura 204/2015, La Passió

Se sap que a Mataró s’acosta la Setmana Santa quan els Armats escenifiquen la Passió. Es tracta d’una obra allunyada tant de les representacions més convencionals que han fet fama en altres parts del país com de les obres que s’havien fet històricament a Mataró.
En un marc que fan especial i propici com és el pati de La Presó, La Passió de Jesús el Crist comença a posar sobre la taula tot el seguit de litúrgies, actes i iniciatives al voltant de la Setmana Santa que, com qui no vol la cosa, començarà el dia de Rams, de diumenge en vuit.

Aportació solidària de 2 euros

La Passió ‘Els últims dies de Jesús’ es pot veure en una representació divendres i dues dissabte i cal estar atent, ja que per molt que l’entrada sigui d’una aportació solidària de dos euros es recomana reservar localitat perquè l’aforament és limitat.

En l’obra tradicional del final quaresmal, l’altra gran aportació dels Armats de Mataró a la Setmana Santa, s’hi pot veure una altra d’aquelles demostracions que l’amateurisme interpretatiu no està renyit amb la qualitat: una obra més que digna que mereix visita, una cita ineludible.