Últims dies per apuntar-se als monogràfics de l’Aula de Teatre

N’hi ha tres, de moviment escènic, de teatre de cabaret i de Commedia dell’Arte

  • Redacció
  • Dimarts, 03 Febrer 2015 10:41

Aula de teatre

L’Aula de Teatre suma tres monogràfics més a la seva programació de cursos teatrals habitual i el pròxim dimarts 10 de febrer s’acaba el termini per formalitzar-hi la inscripció. Es tracta de tres monogràfics nous, el de Moviment i composició escènica, el de teatre de cabaret i el de Commedia dell’Arte.

El monogràfic de Moviment i composició escènica t’ajuda a combinar les tècniques de la dansa contemporània amb la improvisació.  El de cabaret serveix per explorar les possibilitats interpretatives d’aquest gènere teatral a partir de cançons i poemes, teatre de l’absurd, monòlegs humorístics i coreografies teatrals i com el seu propi nom indica, el de Commedia dell’Arte aporta a qui el cursi un recorregut per les màscares i els seus personatges arquetípics identificant la mecànica del teatre còmic a partir de la preparació corporal, la improvisació i la creació.

Per matricular-se n’hi ha prou amb seguir les passes que s’indiquen a la web de Cultura Mataró. L’Aula de Teatre celebra aquest 2015 el seu 30è aniversari i, amb aquests monogràfics, manté la seva cita amb la formació teatral transversal.