La ‘Iaia’ Montserrat Carulla diu adéu al públic del Monumental

La veterana actriu s’acomiada del teatre amb un text del seu fill i actuant amb el seu nét

Cultura 2013, montserrat carulla

L’actriu Montserrat Carulla s’acomiada aquesta nit del públic de Mataró. Ho farà amb un Teatre Monumental ple a vessar al capdavant de l’obra ‘Iaia’, una comèdia tendra i àcida sobre la família escrita pel seu fill Roger Peña, que va fer temporada durant tres setmanes al Romea i ara s’està acomiadant del públic local català, el gran valedor de la trajectòria de Carulla.

‘Iaia!’ és una comèdia escrita especialment per convertir-se en el llegat de Montserrat Carulla, la “gran dama del teatre català”, en una repassada a l’actualitat que és un testimoni agredolç del món actual amb un humor fresc, atrevit i lliure.

Montserrat Carulla s’acomiada professionalment dels escenaris teatrals -tot i que continuarà fent televisió i cinema- acompanyada pel seu nét Aleix Peña Miralles i l’actriu televisiva Vicky Luengo. Carulla va guanyar fa poc el premi Gaudí d’Honor, i va ser mereixedora de la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Generalitat en reconeixement a mig segle de dedicació teatral a l’escena.