‘Barcelona’, una explosió de sentiments

Diumenge 29, al Monumental, a partir de les 22 hores.

  • Redacció
  • Divendres, 27 Setembre 2013 00:00

Ciutat, barcelona-emma vilarassau

Una història captivadora i quotidiana. Un repartiment de primer nivell amb Emma Vilarasau, Míriam Iscla i Jordi Banacolocha, entre altres. I un context històric esgarrifant. Són els tres elements que fan de ‘Barcelona’, una de les millors obres que el Teatre Monumental acollirà en molts mesos.

L’Elena (Emma Vilarasau), una actriu, i la Núria (Míriam Iscla), que tira endavant una família tota sola, són dues amigues que es retroben enmig del panorama desolador de la Guerra Civil. Amb el record d’un amor que les va separar i amb les ferides del passat que encara els couen, les protagonistes han de rendir comptes d’històries sense acabar. Tanmateix, les dones representen fórmules antagòniques d’afrontar no només la guerra, sinó també l’amor a la pàtria.

El director Pere Riera radiografia així les dues mentalitats de l’època: resistir o fugir. El context espanyol de la dècada de 1930 se situa com a teló de fons i evidencia clarament el patiment i les contradiccions d’una única família, representativa d’una societat sencera.
 

Apunts
Dia:

Diumenge 29 de setembre
Horari:
18h
Lloc:
Teatre Monumental  (La Riera, 169. Mataró)
Preu:
Entre 26 i 28 euros