La Ventafocs repeteix i torna a la Sala Cabanyes

El teatre mataroní enceta temporada amb una versió dirigida per Antoni Blanch

  • Berta Seijo / Fotos: Anna Aluart
  • Divendres, 27 Setembre 2013 00:00

Cultura, La Ventafocs, ventafocs

La popular història d’amor i fades de la “Ventafocs” aterra per segona vegada a la Sala Cabanyes diumenge 29, després d’una gran acollida per part del públic durant els mesos de maig i juny. El conte i les seves cançons serviran per donar el tret de sortida a la nova temporada del teatre mataroní, amb un equip de més de 60 persones al capdavant i sota la direcció d’Antoni Blanch.

L’espectacle es podrà veure en quatre funcions, fins diumenge 13 d’octubre. Aquesta data marca l’adéu d’una obra que compta amb el guió de Pere Anglas i la música de Joan Vallcorba. La “Ventafocs” de Blanch està ambientada als anys 20 i és protagonitzada per actors, actrius i un cos de ball que durà a terme les coreografies creades per Carla Pérez. Pel que fa al repartiment principal, Júlia Maymó i Marcos Francisco interpreten els papers de Ventafocs i el Príncep.  

Un clàssic per a tothom

Aquesta és la tercera vegada que Blanch dirigeix la “Ventafocs”. A les ocasions anteriors, però, la versió que es va representar va ser la de Josep Maria Folch i Torres i no la versió actual.