Clara de Ramon protagonitza ‘Flors carnívores’ a la Sala Atrium

L’obra s’emmarca en el cicle LAB de creació escènica

  • Mireia Biel
  • Dimecres, 12 Juny 2013 14:21

Flors Carnívores

L’actriu mataronina Clara de Ramon protagonitza aquests dies l’obra ‘Flors carnívores’ a la Sala Atrium de Barcelona. El muntatge s’inclou dins el LAB, un cicle de creació escènica que reivindica la recerca permanent en el món del teatre.


Clara de Ramon torna a Barcelona, aquesta vegada a la Sala Atrium, per sorprendre amb una obra dirigida per Anna Maria Ricart i Marc Chornet en què un grup de tres persones es trobaran per sopar després d’haver orinat un dia en un lavabo pública. La taula només estarà parada per dos i la trobada es convertirà en un ritual de seducció, de poder i de crueltat. L’obra juga amb l’escenari per convertir-lo en el lloc on totes les realitats hi són possibles.

Trajectòria fructífera

Clara de Ramon és una actriu mataronina que actualment s’està formant a l’Institut del Teatre i que forma part del col·lectiu de la Sala Cabanyes de Mataró. Ha actuat a Barcelona ja en diverses ocasions, com amb l’obra d’Albert Espinosa al TNC, ‘Els tigres que beuen llet’ o 'Agost´, i va fer el salt a la televisió amb la sèrie de Televisió de Catalunya, ‘Kubala, Moreno i Manchón’.