‘Lleugeres tempestes al centre del cor’ en la proximitat de la Saleta

Tres representacions, avui, dissabte i diumenge d’aquesta coproducció amb el GIT

La Sala Cabanyes representa aquest cap de setmana l’obra “Lleugeres tempestes al centre del cor”, escrita per l’actor i dramaturg valencià Enric Benavent i que els directors Antonio García i Carles Maicas porten damunt de l’escenari de l’Espai Saleta. El muntatge és una coproducció entre la Sala Cabanyes i el Grup Independent de Teatre de Mataró. Aquesta col·laboració entre la Sala i el Grup Independent de Teatre ja va reeixir amb“El Concert de Sant Ovidi”, el 2011.Relacions familiars

El passat familiar dels protagonistes, pesat com una llosa, és l’argument de “Lleugeres tempestes al centre del cor”. Isabel Batlle, Kevin Cortés, Juana Jurado, Marina Morte i Maria Antonia Rancho formen el repartiment de l’obra, que es desenvolupa en una clínica especialitzada en malalties coronàries, entre la pols i les cendres d’un incendi que ja fa dies que crema un bosc proper al centre.

De “Lleugeres tempestes al centre del cor” se’n faran tres representacions, el divendres i el dissabte a dos quarts de deu i el diumenge a dos quarts de set de la tarda. Maicas sempre té un forat a la programació de la casa.