Les companyies locals de circ enceten el cicle ‘Fet a Mataró’

Antigua y Barbuda mostrarà les màquines que configuren els seus espectacles

‘El circo de las penas’ és l’espectacle de circ encarregat d’encetar el primer cicle Fet a Mataró. El col·lectiu Antigua y Barbuda, integrant del conglomerat Artesanato Escénico, mostrarà les màquines, sofisticades, que conformen el mobiliari dels seus muntatges. Ho farà, primer en una exposició i després, donant-los vida en l’espectacle que porta per títol ‘El circo de las penas’.

Aquest cap de setmana, Antigua y Barbuda donarà el tret de sortida al nou Cicle ‘Fet a Mataró’ amb el seu muntatge minimalista de circ, ‘El circo de las penas’. Des d'avui dijous i fins dissabte es podrà gaudir d'una visita al dia al  taller del carrer Churruca per completar la iniciativa amb el muntatge, que s’oferirà diumenge a la tarda.

‘El circo de las penas’, que ha actuat recentment a països com el Brasil i el Canadà, és un drama que mostra com l’ànima s’expressa a través de màquines construïdes a partir d’objectes amb memòria d’altres mons.El seu únic habitant és un constructor d’enginys que enyora la creació d’objectes i que hi busca la màgia. I a partir d’aquí s’origina l’espectacle.