‘Incendis’, aposta segura al Monumental

Demà al vespre, al Monumental

‘Incendis’ aterra al Monumental. Julio Manrique i Clara Segura encapçalen aquest drama teatral dirigit per Oriol Broggi que adapta el text de Wajdi Mouawad.

L’obra és cruel i dura, sense anar més lluny perquè explica una història tràgica: dos bessons, Jeanne i Simon Marwan, s’enfronten a la mort d’una mare que ha passat els últims anys de la seva vida sense dir ni una paraula.

El testament els conduirà a descobrir que la seva mare amagava una història que justifica el seu silenci i que els farà patir. Tot i així, el secret els alliberarà dels fantasmes que els persegueixen.

Tres d’hores d’espectacle en què l’espectador ha de restar atent, despert, actiu i receptiu. Imprescindibles ingredients per no perdre el fil i per captar absolutament tot el que els personatges intenten transmetre. Clara Segura i Julio Manrique es deixen la pell sobre l’escenari donant vida a uns personatges detallats i plens d’imperfeccions a través d’un text duríssim.

ACTES:

Data: Dissabte 29 de setembreHorari:21hLloc:Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)Preu: Platea: 24 eurosAmfiteatre: 19 euros