Setmana intensament musical amb sis propostes diferents

Divendres, Laura Canoura al casal, i dissabte, "Immigrasons" al Clap i "El Chico con la espina en el costado" a l’Arcàdia

Setmana intensa la que arrenca aquesta nit pel que fa a la música en directe a la ciutat. Les darreres fuetades del Músiques Tranquil·les conviuran amb el rock d’Antonio Vega i Yuri Gagarin.Immigrasons i el Chico con la espina en el costadoAquesta mateixa nit hi ha dues atraccions musicals. Per una banda la sala gran del Clap acollirà Immigrasons un projecte d’intercanvi musical entre Argentina i Catalunya i està dirigit per Raúl Fernández d’Helena.A l’Arcàdia la proposta és el cantautor El Chico con la espina en el costado que presente “Sol i sombra” a partir de quarts de deu. Aquest “nou trobador” és una proposta molt suggerent.Antonio Vega i Yuri GagarinEl proper dijous hi ha rock urbà i del bo al Clap de la mà d’Antonio Vega, mític líder de Nacha Pop. És l’artista convidat d’una vetllada on entre ell i els Yuri Gagarin faran les delícies dels ansiosos roquers de la ciutat.Demà diumenge, però abans, el Clap també obrirà per un dels Disconcerts, concerts amb sessió de discoteca organitzats pel taller d’idees de la Fundació Maresme. Els protagonistes de la tarda seran el rock d’Atrio i en Pep Marín, cantautor.

Laura Canoura, aquest divendres al Casal

L’últim plat del menú de la setmana se servirà divendres al Casal l’Aliança de la mà de Laura Canoura. Es tracta d’una cantautora molt reconeguda que algú ha volgut anomenar “l’Ana Belén sudamericana” i que actuarà dins el Músiques Tranquil·les.