El folk d'El Pony Pisador arriba a la nova temporada de les nits del Músiques Tranquil·les

Els barcelonins presentaran el seu segon treball, 'Matricular una galera', al Casal de l'Aliança dijous 13 de febrer a partir de les nou del vespre

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dimecres, 12 Febrer 2020 08:38

Cultura 2019-2020, Musiques tranquiles

Després de viatjar per Europa i els Estats Units amb el seu primer treball, 'El Pony Pisador' arriba a Mataró amb un objectiu molt concret: estrenar el seu nou repertori i fer gaudir el públic. La cita és el dijous 13 de febrer, a partir de les 21 h al Casal de l'Aliança i en el marc del cicle Músiques Tranquil·les.

Allà, la banda barcelonina tocarà en directe les cançons del seu segon disc, que porta per títol 'Matricular una galera' i que recull cants de treball mariners (sea shanties), cants harmònics tuvans i sonoritats procedents d'arreu del món.

El Pony Pisador - 'Dolores' (Jigs: Calliope House, When The Cock Crows It Is Day, Up Leitrim) ('Matricular una galera' -2019)

El directe d''El Pony Pisador' destaca perquè mai repeteixen repertori i perquè fan servir el seu sentit de l'humor per despertar i animar els espectadors. El grup està format per Guillem Codern (banjo), Ramon Anglada (guitarra), Miquel Pérez (violí), Martí Selga (flautes), Adrià Vila (mandolina) i una secció rítmica amb contrabaix, piano i bateria.

Més concerts a l'agenda

Cultura 2019-2020, Musiques tranquiles

Les nits del Músiques Tranquil·les acullen així una nova proposta singular, que anirà acompanyada d'un sopar al teatre l'Aliança i que se suma a l'agenda de concerts que tenen preparada per a aquesta temporada. Després d''El Pony Pisador', la resta d'artistes convidats al cicle mataroní són Monica Green (15 de febrer al Teatre Monumental), The Bop Collective (12 de març),  Cayana (2 d'abril), Escarteen Sisters (14 de maig) i Apenas uma Mulher (11 de juny).

Les entrades per assistir a qualsevol dels concerts es poden comprar al web oficial del Músiques Tranquil·les, www.musiquestranquilles.com