Cap de setmana de música a Mataró

Avui i demà la ciutat acollirà nou punts musicals amb tastets d'instruments, un taller de percussió i un altre de música electrònica i concerts en directe de grups locals

Cultura 2019, dia de la musica

La  Casa de la Música ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia de la Música. Ho farà a partir d'avui a la tarda amb un homenatge que s'allargarà fins demà a la nit per diversos racons de la ciutat.

Al centre hi haurà repartits fins a nou punts musicals actius en funcionament, a punt per acollir activitats com, per exemple, tastets d'instruments, tallers de percussió i de música electrònica i concerts en directe de grups locals.

Un projecte compartit i celebrat arreu del món
El Dia de la Música està organitzat per la Casa de la Música de Mataró i altres entitats com l'Institut Català d'Empreses Culturals, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Mataró i Visualsonora. El municipi, però, no és l'únic que commemora l'efemèride.

De fet, aquesta data és celebrada per altres ciutats europees amb l'objectiu de promocionar la música gràcies a la col·laboració dels amants d'aquest art, que surten al carrer a demostrar el seu talent. Luxemburg, Itàlia i Grècia o grans metròpolis com Nova York, Berlín i Ciutat de Mèxic organitzen aquesta festa a l'aire lliure totalment gratuïta i sense ànim de lucre que va ser creada de forma oficial l'any 1982.

1982: La Festa de la Música se celebra a Europa des de fa 37 anys

PUNTS MUSICALS

# DIVENDRES 21 DE JUNY
Plaça Santa Maria
Plaça Gran
Plaça Xica (carrer na Pau i carrer d'en Xammar)
La Riera (carrer d’en Pedró)
La Riera (Ajuntament)
La Riera (carrer d’en Pujol)
# DISSABTE 22 DE JUNY
Plaça Santa Maria
Plaça Gran
Plaça Xica (carrer na Pau i carrer d'en Xammar)
La Riera (carrer d’en Pedró)
La Riera (Ajuntament)
La Riera (carrer d’en Pujol)
Carrer Barcelona
Plaça Santa Anna