Músiques Tranquil·les es prepara per a la tardor

The Ramblers, Ual·la, Gessamí Boada i Rusó Sala són els concerts que s'oferiran a partir de setembre al teatre l'Aliança

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 31 Maig 2019 09:55

Cultura 2019, Gessamí Boada

Aquesta tardor es farà una nova edició de les nits de Músiques Tranquil·les. La temporada de concerts al bar El Casal del teatre l'Aliança tornarà a arrencar a partir de setembre, amb quatre concerts ja confirmats: The Ramblers (12 de setembre), Ual·la (10 d'octubre), Gessamí Boada (7 de novembre) i Rusó Sala (5 de desembre).

Proposta a proposta

The Ramblers és una formació que interpreta clàssics del rhythm and blues i del soul jazz, amb un estil que recorda el de formacions mítiques com Les McCann, Bill Whithers o Fats Domino. Els seus components tenen una llarga trajectòria com a acompanyants de grans artistes del gènere i ja compten amb el seu primer disc, 'Let it go'.

Per la seva banda, Ual·la aterrarà al Músiques Tranquil·les amb un concert-espectacle dinàmic, fresc i carregat d'humor. Format pel binomi artístic de Modesto Lai i Alba Rubió, el grup combina temes propis d'estil modern amb gags teatrals que lliguen les peces musicals entre elles.

16 de juny
La temporada d'estiu tancarà amb el concert d'Enric Llucià

La tercera banda que protagonitzarà la temporada de tardor és Gessamí Boada. La formació compon les seves cançons i barreja el pop i el jazz a la perfecció, com es pot comprovar al seu darrer treball, 'White flowers'.

Per últim, el quart grup que entrarà en escena serà Rusó Sala. La solista presentarà nou disc, 'Desirem', amb dos músics: Aleix Tobias (percussió) i Miriam Encinas (flautes, viola medieval, dilruba i percussió).

Última cita de l'estiu
Abans que arribi la tardor, però, encara queda un darrer concert d'estiu. Serà el 6 de juny, amb la presentació del segon treball d'Enric Llucià, 'Viure'. No estarà sol, sinó que vindrà acompanyat d'una banda de luxe i tindrà la col·laboració del cor mataroní Gospel Sons. En tots els casos, les entrades oscil·len entre els 8 i els 15 euros i inclouen sopar (entrepà o tapa gran) a El Casal.